Hej..

Ja julafton var en himla trevlig dag, ja å marcus sov hos min mor dagen före så ja skulle kunna vara me å öppna julklappar innan ja skulle fara å jobba.
Tydligen har ja varit snäll i år också för ja fick jätte fina julklappar. Fick en locktång, pengar, kläder, mixerstav, lotter, uggs eller pengar till att köpa såna :) Lite hår grejer, örhängen, biljetter till luleå hockey å lite sockar å böcker :D
Jag var jätte nöjd me min julafton, fast ja tycker nästan de är roligare att ge bort julklappar .. Jag gav Marcus en blender/mixer så vi har gjort massa Smoothies me frusna bär å massa annat gott i .
Nu väntar ja bara att min bror å hans tjej ska komma till byn den 29 så dom får öppna sina klappar som fortfarande ligger under granen.
Nu kom Marcus hem vi ska göra mat å spela ett spel som ja köpt i lule idag :)

/ Linn

Snart jul!

Idag har ja varit till stan me marcus å hans familj, ja köpte lite mer julklappar till familjen. Var på cubus å där var de 50-70% rea på nästan allt så ja fynda ganska mycke där. :) Träffa jenni på max också :D
Har nyss sett en julfilm på 5:an, nu är de inte länge till julafton. Ja får öppna mina julklappar på morgonen, ska se kalle anka på ugglan . :)
Nä nu ska ja göra kvällsfika till ja å macke .

VI hörs / Linn

Hej..

Idag har ja varit på en till julkonser å lyssnat på julsånger, de är så mysigt :)
Sen har ja, mamma, sanna, kim, kevin och marcus varit i lillträsk byagård å ätit julgröt å träffa alla våra nya grannar de var trevligt.

Nu så sitter ja å Marcus å tittar på Populärmusik från vittula den är ju bra, men rätt hemsk tycker ja.. :/   Jag vet inte hur min morgon dag ser ut, hade kanske tänkt göra lite julgodis eller nått sånt. Kanske se om ja hittar nån mer julklapp, har köpt till alla men man vet ju aldrig om de dyker upp nå ..
Sen är de 3 dagar me jobb som väntar, de går nog bra att vara på ugglan på julafton . Inte drömmen kanske men man måste ju ta allt jobb man får.
Nä nu ska ja fortsätta se filmen, vi hörs! Om inte ha en riktigt God Jul å ta hand om varandra.
/ Linn


Hej !

Ikväll har jag och min mor å kevin varit i kyrkan på julkonser, sanna spelade tvärflöjt. Hon är så duktig!
De var skönt att vara där fick en riktig julkänsla + att de kändes skönt att vara där, på något sätt är de så fridfullt i kyrkan.
Har inte varit 100% i min själ på länge, känns som att man går på helspänn jämt och väntar att dagen ska komma som ja är så rädd för.
Jag försöker jobba med att glädjas med hur läget är nu, men nånstans långt inne i mig så är de ett mörker som ja försöker trycka tillbaka. Idag är ja stark, försöker intala mig det!
Plus att ja har en underbar pojkvän å mamma plus mina vänner som ja har att ventilera mig hos.

Jag ska inte glömma att berätta vad som hände i kyrkan, alla skulle sjunga Nu tändas tusen juleljus
Och ja satt å titta på min släkting å när vi skulle börja sjunga så sjunger ja fel låt å börjar iställer sjunga Det strålar en stjärna .. Haha!
Tur att ja inte sjöng högt, men ja kom på mig efter och både ja å min mor asgarvade. :D


Ja hitta ingen bra bild att sätta in idag, jag sätter upp en bra text!

Berätta för mig och jag ska glömma.
Visa mig och jag kanske inte minns.
För mig in i din berättelse
och jag skall förstå.


Idag är jag stark ! / Linn

Jul..

Hej, i helgen har jag, lotta och elina varit i stockholm. Vi åkte på torsdag eftermiddag, i sundsvall stanna vi på ett hotell för det vart så himla dåligt väder å köra i. Sen morgon där efter så fortsatte resan mot stora staden. Vi åkte in i Solna före vi for in till centrala stockholm. Där träffa vi Marcus :) Och så fyllde vi på batterierna. Sedan var det bara snabbt som tusan fara till  Globen hotellet och duscha sen buss till frihamnen för att se Idol :) Det var riktigt bra drag där i studion, det låter ännu bättre live faktiskt. Sedan taxi hem till hotellet, när vi kom dit satt vi nere i deras resturang ett tag. Men efter en lång resa i kroppen besluta vi oss för att gå upp å lägga oss.. Lördag morgon var de bara att äta frukost tidigt, själva frukost resturangen var inne i globen fast inglasat så de var gode fränt. Sen så for vi till Älvsjömässan där egon skulle ställas, det gick inte så bra för han. Men de var trevligt iaf. Sen drog vi en snabb shopping tur i globens köpcentrum.. På lördag kväll åkte vi in till Gamla Stan, där gick vi å strosa runt på dom trång gatorna. Vi var på deras julmarknad, det var riktigt skönt att bara gå omkring i sin egna lilla värld :D Vi åkte hem till hotellet vid 9, för att vi var så trötta. Klockan 11 kom jag å Elina på att dom hade cosmopolitan nere i baren så vi gick ner å drack varsin. Gott ! :D Söndag var de bara att fara hem, men det kändes skönt. Jag är ingen person som vill bo i en storstad, ja längtade efter min trygghet i byn. Nåja, nu ska jag fara upp till min mor. Ha d bra!

Jag vill inte stressa dig, men jag vill inte vänta heller. Jag är lessen !
Jag önskar du finns kvar, när solen stiger. När natten blivit dag, vill du älska då?


RSS 2.0