Tisdag!

Har just kommit från skolan, sitter å ser desperate housewives nu och pluggar lite svenska :) Beställde tid att färga håret igår, fick tid den 15. Det kändes så långt bort, men de är bara stå ut. Igår var ja på ljusparty hos malin beställde nå votivglas och ljus, de kommer bli jätte fint till julen :D Helgen var jätte bra förresten, hela helgen spendera ja med malin å jennie. Dom är bra! I helgen ska vi också umgås, de blir tre rätters middag, Mums. Sen så börjar praktiken på sunderbyn.. Nä nu ska ja börja me maten så macke hinner äta..
Mina nya votivglas




Plus att ja lägger in en bild som vi tog före skolfotot ! :D



Malins kort

Fredag hela veckan.

Så var de fredag igen, skönt! Men nästa vecka är det typ massa redovisningar å grejer och så är det sista veckan vi i klassen kan vara med varandra på jätte länge.. :( 10 veckors praktik väntar. Ja ska vara på sunderby sjukhus och pite sjukhus å ambulansen. Det blir spännande! Snart ska ja tattuera mig, malin jennie å ida ska föjla å vara sällskap. Igår var vi i pite på tjejkväll, hittade två stickade tröjor och lite annat smått å gott.. Ja nu ska ja äta lite innan ja far iväg. Hösten är så fin, synd att de blåser så mycke!


Torsdag!

Idag är ja på bättre humör :) Ikväll ska jag, ida, jennie och malin på tjejkvällen i piteå, det blir nog himla trevligt! Jag ska göra hål i mina öron.. Imorgon så ska ja fylla i min tattuering och bygga på den om jag orkar sitta så länge.. Och på lördag så ska vi ut på kanis med tjejerna i klassen, vi ska nog vara hos malin å äta först å sen ut. Det kommer nog bli himla skoj! Jag har även lämna in min telefon och fått en låne telefon, hoppas den fungerar.
Nu har vi engelska, ska ta å skriva mitt brev.

Så här blir min nya look! :D


Jobbig morgon..

Vaknade av att min telefon väcker mig kvart i 8, ja skulle inte ha vaknat för det gick inte bra alls. Min telefon sluta fungera, dom har stängt av vattnet så ja kan it ta min medicin eller typ nånting. Skulle även ringa å få ett nytt recept men ja hade  ju ingen telefon och marcus var urladdad.. Plus att ja genomförde min första bandy träning igår men ja hann bara vara me i typ 10 min för sen började min benhinnor värka.. Man ska typ vara död för att få hjälp idag, läkarna tror ju typ it på en. Ja nu ska man då försöka se något bra men denna dag, tur att ja har bra klass å att dom förgyller min dag med skratt.. :) Telefon som inte vill starta längre!!!


Ahhhhh... :(

Alltså ja blir så grymt less på datorer, ja har köpt en nytt dataspel som ja nu ska försöka installera. Om de ändå kunde vara lätt å göra de, men nej man ska tydligen vara nått jävla data freak för att få de att fungera! Jag har försökt nu 5 gånger... Börjar bli hyfs less!!!  Om de nu finns någon "NOG" smart person här ute i världen som känner för att hjälpa mig så säg till. Jag vill spela mitt Desperate Housewives spel nu..

Välkommen till min nya blogg!

Jaha då har man skaffa sig en blogg också, vi får väl se hur aktiv ja kommer vara med mitt bloggande. Malin å Jennie tvinga mig att skaffa en.

RSS 2.0