Sjuk igen..

Jag blir sjuk så himla ofta, ja måste vara mottaglig till allt! :( Ligger hemma nu å snorar också har ja typ ingen röst.. Vi ska ha klassfest imogon å ja vet inte hur det ska gå :/ Nåja man kanske hinner piggna till lite annars är de bara att ställa in..  Annars händer de inte så himla mycke, ska lägga mig å sova en stund nu.
/ Linn


Onsdag..

Nu var de längesen ja skrev.. Ja säger som alla andra, ja behövde en blogg paus.! Nä men ja har inte haft nån motivation att skiva. Har varit ganska negativ i några dagar, är bara så jävla less på personer som måste ¨vara¨ något. Eller då man trycker ner folk bara för dom inte är lika bra eller är annorlunda.. Nää jag är såå less på ytlig vänskap, ja vill inte vara bland folk som inte ger mig något. Sånt folk gör mig bara arg !!

Nåja, det är ganska lugnt i skolan just nu. Eller så är de för att man nyttjar lektions timmarna och gör bort de då. I helgen ska vi ha typ ha klassfest. Ja är inte så himla taggad för de, men ja kan ju iaf försöka vara lite positiv och följa !
Jag har hittat en jätte fin hund som ja skulle vela ha, dock har jag inte riktigt tid just nu. Kanske när skolan är slut ! De är ändå en jätte rolig grej som händer snart. Mer info om det får ni närmare ...

Snart 20 år och bal och student .. Det pirrar i hela kroppen när ja tänker på de !
Men först ska ja gå å se när Marcus spela hockey. 

/ Linn 

Helg..

I fredags var ja på stuffa å höll koll på ungarna, de blev veckans spy kalas. Tre av barnen spydde.. :S Sen for ja till Malin, hon å jennie satt å såg på bella å hasse aro. :D Ja å Jennie sov över hos Malin, som små barn är vi .. Haha !

Lördag var ja å såg när Marcus hockey match, dom vann me 5-3 mot boden. Efter så limma jo å Eva igen ett knä på deras målis, de blev fint!  :) Sen for ja å Marcus till Ante å såg lule, de gick inge bra för dom.. Vi for hem, Malin & Tony kom förbi å vi såg the black sheep. Svin dålig skräckis, fåren blir typ galna å äter upp alla! Haha

Söndag idag då, ja klev upp kring 9 å plugga lite psykologi, väckte Marcus halv 11. Ringde till Kim å sa att ja ville ha Kevin idag så han kom till oss. Vi har spelat massa Wii å varit ute i snön å ätit korv å makisar. Nu ligger Marcus å sover igen, Kevin spelar Wii å ja bloggar :)

 Ikväll ska ja, M & J fara å se bio, de blir nog skoj!  

 Förresten en vecka utan snus idag!

Lägger upp några bilder från idag ..



    

/ Linn

Helg!

Fredagen var ja me Malin å Jennie, vi var på teater på kvällen. Den var ganska bra faktiskt! Sen for vi till Malin såg en gammal film, dom är bättre än dom nya filmerna idag. De var en trevlig kväll..

Lördag så for ja å lotta till luleå å gick på stan + att vi åt på Waldorf . Mums ! Sen for vi hem till lotta å spela Wii Fit, grymt skoj. Ja har beställt ett men de är ju slut överallt så de lär ju ta ett tag innan ja får de. Lotta hade även en utställning i Finland på söndagen, men hon var osäker om hon orkade fara. De var i Kajaani 55 mil från Älvsbyn långt in i Finland. 
Hon bestämde iaf att hon skulle fara å ja var tvungen att följa me .. 

Halv 3 på lördag natt steg vi upp å resan började mot Kajaani, de gick ganska bra men dom sista milen var vi slitna som fan. Kom fram kring 9 . Vi sov typ en halvtimma sen var de dax att ställa egon. De gick bra han fick en 1 :)  Sen for v hem igen, var grymt trött när vi kom till Älvsbyn. Sedan såg ja film, eller sov till film me Marcus <3



Egon


Nu är ja i skolan, sitter på bf 's lektion å dom fuskisarna ska nog få fara till Nogre . JA VILL ME !!

Ikväll händer de nog inte så mycke vara me min Marcus å mysa lite säkert .




Kolla vilken söt lite thailänds flicka, dock en dålig bild ..





Oj, va de blev många bilder i detta inlägg , nåja !

/ Linn

Tack Malin!

Ja for till Malin igår å vi eller mest malin börja göra om i min blogg, hon är ju super duktig :D Titta va fin de vart !
Imorse for ja till skolan, men ja palla inte vara där är alldeles för trött i kroppen än.

Nåja, tack Malin för blogg jobbet <3

/ Linn

Helgen + Vinterkräksjukan

I helgen har ja varit i A-jaur å hälsa på Maddis, Peter, Agust & Agnes. De var himla kul har inte sett dom på länge, dock gick de inte göra så mycke. Agnes är bara 2 månader å Agust är 2 år så de var fullt upp att vara me dom.

På söndagen så längta ja hem till min säng å Marcus så ja tog bussen hem, ja var hemma kring 5. Då spela ja å macke Wii å så mös vi på. Börja må lite illa på kvällen så när vi gick å la oss låg ja bara å snurra. Sluta me att ja spydde hela natten, igår var de ungefär likadant. Idag är ja helt slut har typ levt på avslagen cola å några tugger mat som inte fick vara kvar. Hoppas ja blir friskare imorgon ja vill till skolan å träffa alla !

Lägger upp några suddiga bilder på Agust & Agnes

Agust

                                  

Agnes

                                  



/ Linn





RSS 2.0