Hejsan!

Fan va ja har varit dålig på att skriva . :( Jaja iaf de går bra på praktiken å de är svin intressant. Nu har ja då lov och de är då grymt skönt. Igår var ja å marcus till sunderbyn, dom tog bort hans gips å titta så de såg bra ut. De gjorde de så dom gipsa om, sen for vi in till stan å ja köpte en klänning å marcus köpte två tröjor. 
I morse när ja vakna pirra de i hela kroppen ja var helt lycklig, då kom ja på vad ja hade drömt. Att lars från idol hade messa mig å vi träffades. Hmm kan man vara kär i någon man aldrig har träffat :D Haha, han som då låg vid sidan om mig i sängen var inte så himla nöjd som jag .. Hihi! Nåja nu sitter ja å väntar på Marcus, ska göra nå wook å kyckling till middag. Imorgon så ska ja å malin och ida fara till pite å köpa förköp till halloween . :)


Ja sätter upp en bild på Lars för han är bra!

 Lars Eriksson. Foto: Daniel Olsson/TV4


Stolt!

Jag har nyss kommit från vårdcentralen med eva och marcus, jag har fått ta ett blod prov i evas arm de gick jätte bra! Nu känner ja mig mycke mindre nervös för praktiken. :) Igår blev de mys i idas stuga + skräck film, vi var ganska rädd där ut i mörkret. Men vi klara oss hem iaf. Ikväll ska ja å marcus tydligen se hockey, trodde de vara film kväll men de spelar it så stor roll. Börja halv 2 imorgon men måste åka in 10 för de går ingen senare, men då kan ja plugga lite å titta runt lite på sjukhuset! :) Ja skriver imorgon om min första dag ..

Helg!

Så var de helg igen, tur att veckorna går snabbt! Igår var jag, anna, jennie och lotta å såg på luleå hockey. Vi hejade givetvis på älvsbyns stolthet Kim :) Tråkigt nog så förlora dom men de är ändå kul att se kim på isen ..
Idag har vi gått igenom lite grejer för praktiken, det känns kul att få vara på ett sjukhus. Ja å marcus har ätit en god middag tillsammans, han for just till ishallen dom skulle ta ett gruppfoto. Sen blir det att fara till pite å se bio och mysa :) Imorgon blir de att vara med tjejerna i klassen, vi ska vara i idas stuga å mysa på..

Här har vi långhåriga kim :D

Kim Karlsson

Trött!

Nu har ja gjort klart nästan allt skoljobb, lite kvar på psykologin. Och nu är ja jätte trött, känner att ja skulle behöva sova ut å slippa göra massa skoljobb. Tur att vi ska på ljusterapi imorgon då kanske man piggnar till! Snart är de helg igen, veckorna går så himla fort. Det blir mörkare å mörkare på dagarna, längtar inte till den kalla vintern.. Nä nu ska ja ta mig nå kvälls fika sen så ska ja lägga mig å se på gundvald som inte är gundvald :D Haha, tur att man är knäpp!
Jag längtar tillbaka till varma kvällar med vackra solnedgångar


Thailand <3

RSS 2.0